ISMERJE MEG CSAPATUNKAT

Gergye-Ambrus Krisztina
Gergye-Ambrus Krisztina
Kristóf Julianna
Kristóf Julianna
Fazekas Annamária
Fazekas Annamária
Lébényi Anna
Lébényi Anna

Pedagógiát, pszichológiát tanultam a Budapesti Eötvös Loránd Tudományegyetemen. Az üzleti életben fejlesztek szervezeteket, építek HR rendszereket, vezetek tréningcsoportokat, de a coaching módszert is szívesen alkalmazom a személyes hatékonyság fejlesztése érdekében. Több mint húsz éve dolgozom vállalati HR területeken. Sokszor - HR rendszerek fejlesztésével és üzemeltetésével foglalkozva - évekre beépültem egy-egy cég menedzsmentjébe. Éveken keresztül voltam tartós szakmai kapcsolatban többek között az Unilever és az IBM HR csapatával. Hat éven keresztül dolgoztam a Bosch hatvani gyárának vezetőfejlesztési programjaiban.


Villamosmérnökként végeztem a Budapesti Műszaki Egyetemen, majd egy Francia-Magyar MBA kurzus segítette kezdődő vezetői pályámon látóköröm szélesedését. 15 éven keresztül dolgoztam multinacionális környezetben itthon és külföldön vezetőként, majd felsővezetőként - közte sok tanulással, tapasztalatszerzéssel. Az emberközpontú vezetés lett a szakmám és ezen a nyomon haladok tovább, amikor 2006-tól vezetői kiválóság tanácsadóként egyénileg és csoportosan dolgozok vezetőkkel, felsővezetőkkel, menedzsment csapatokkal. Legújabb szakmám így az emberek személyes és vezetői fejlesztése, kísérésük azon az úton, melyen egyre inkább azzá válnak, akik ők valójában.


Közgazdászként diplomáztam, de hamar rájöttem, hogy nem ez lesz az én hivatásom. Mindig sokkal jobban érdekelt a fejlődés, az önfejlesztés, az ember. Gyerekkorom óta imádok tanítani, "kísérni" másokat a saját útjukon. 2010-ben rátaláltam az önismeret és fejlesztés egy igen hatékony területére, és trénerként kezdtem el dolgozni. 5 évig a világ egyik legnagyobb multinacionális cégének első számú trénere majd tréning specialistája voltam, részt vettem a tréning csapat megalakulásában, bővítésében. Közel 1500 munkavállalót tréningeztem javarészt angol nyelven. 2019 óta szabadúszó trénerként tréningek tartásával foglalkozom. A folyamatos önfejlesztésben hiszek.


Édesapám több mint 25 éve tevékenykedik a felnőttképzés területén. Számomra felbecsülhetetlen érték, hogy már gimnazistaként is ráláthattam a folyamatokra, a háttérből figyelhettem. Segíthettem a kérdőívek kiértékelésében és egyéb háttér munkálatokban. Hat évvel ezelőtt co-tréneri feladatot is kaptam, majd két év elteltével már tréneri feladatokat is elláthattam. Így dolgozhattam többek között a Pfizer, és a Bosch munkatársaival is. Nagy élmény, és óriási tanulási lehetőség mindez számomra. A BA diplomámat anglisztika szakon szereztem a Pannon Egyetemen, majd utána az ELTE MA képzésén, andragógia szakon diplomáztam.


A Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetemen 1981-ben szerzetem elméleti közgazdasági tárgyak tanítására jogosító diplomát. Kilenc év középiskolai tanári munka tapasztalatainak birtokában 1990-ben, mint szervező csatlakoztam a Carl Rogers Személyközpontú Iskola alapítóihoz. 1992-től az Alternatív Közgazdasági Gimnázium menedzser-asszisztens képzésének kidolgozásáért és megvalósításáért voltam felelős. Az 1998-ban megalapított Pedagógus-továbbképzési Módszertani és Információs Központ Alternatív Továbbképzési Igazgatóságán dr. Vekerdy Tamás szakmai vezetése mellett a szervezői feladatokat láttam el. 2003-tól a Perpetum Humane kft. trénere és iroda-vezetője vagyok.


Nagyon elkötelezett alkotó vagyok, aki szerelmes a kézművességbe. Építészmérnöki diplomával rendelkezem, asztalosműhelyekben tanultam intarziaművességet és alapvető famegmunkálási módszereket, és tervezési és márkamenedzsment területen dolgoztam. Hiszem, hogy óriási különbség van egy tömeggyártásban készült, és egy egyedi, kézzel készített tárgy között. A nehéz időben, amelyben élünk, ahol a fenntartható létezés iránti elkötelezettség oly fontossá vált, magamat és másokat is a felelős döntések meghozatalának irányába szeretném terelni, megfontolva azt, ahogyan egymással és a környezetünkkel bánunk, keresve a jobb, okosabb és kevésbé káros megoldásokat.